Retourneren & Ruilen

Voor online aankopen bij Elected heeft de consument heeft het recht aan Elected mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.

Hoe?

Ga via "Mijn account" naar "Mijn bestelling". Door daar dan naast je bestelling te klikken op "Bekijken" kan je een "Retourzending" aanvragen.

Bezorg de goederen terug aan:

Elected- Georges Deryckerstraat 20- 7711 Dottenijs- België

Stuur het artikel ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking terug, voorzien van alle etiketten en labels.

De verzendingskosten en de verzekeringsrisico's zijn voor eigen rekening.

De terugbetaling van de aankoop zal gebeuren binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van het retourpakket.

 

Als u een product wil ruilen voor een kleinere of grotere maat, sturen wij dat artikel gratis op, indien in voorraad. Als het artikel niet meer voorradig is, krijgt u uw geld terug.  Gelieve dit duidelijk te communiceren aan Elected via het retourdocument.

 

Een gedetailleerde omschrijving vindt u ook terug onder Artikel 8- Herroepingsrecht en retourmodaliteiten in de Algmenen voorwaarden.

 

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet onmiddellijk worden gemeld aan Elected, per mail [email protected] of per telefoon op nr. 0032.478879025

 

ELECTED

Georges Deryckerstraat 20

7711 Dottenijs

[email protected]

 

 

 

Manage cookies